DOLAR 32,5241
EURO 34,8051
ALTIN 2423,507
BIST 9734,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kars °C

Mahalle sakinleri tedirgin

Mahalle sakinleri tedirgin
REKLAM ALANI
24.12.2022
629
A+
A-

Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Sarıyar mahallesinde heyelan sonrası oluşan obruklar mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.
İki yıl önce İhlas Haber Ajansının gündeme getirdiği Şenkaya Sarıyar Mahallesindeki heyelan sonucu oluşan delikler Göle depreminden sonra daha da büyüdü.
Erzurum’un Şenkaya ilçesinin Sarıyar Mahallesi’nde ikamet eden Yeşilyurt ailelerine ait ev ve ahırlarda heyelan nedeniyle obruklar oluştu
Şenkaya ilçe merkezine 26 kilometre uzaklıktaki Sarıyar Mahallesi’nde hayvancılıkla uğraşan Yasin Yeşilyurt, “Mahalle sakinleri olarak, ev ve ahırların etrafındaki oluşan yarıklara kuzular ve çocuklar düşmesin diye kendi imkanlarımız ile kapatıyoruz” dedi.
Yeşilyurt, “27 Eylül’de Göle depreminin ardından evlerimizin etrafındaki delikler daha da derinleşti ve çoğaldı. Depremden sonra evlerin etrafından sular çıkmaya başladı, köy muhtarımıza söyledim muhtar gerekli yerlere dilekçe verdi dedi ama henüz kimse gelip ilgilenmedi” diye konuştu.

 

 

ARA REKLAM ALANI

 

 

Kaynak: Dursun Murat Aydın
ERZURUM (İHA)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.